divendres, 4 de novembre del 2011

Prohibit escalar al Castell de Santueri!

Males notícies...
Ens varen comunicar fa uns dies desde la Federació Balear de Muntanyisme que patrimoni (Consell de Mallorca), a exigit el desequipament de la zona d´escalada esportiva de Santueri i que no s´hi escali més.
Es veu que debut a les recents obres del castell es van assabentar que allá s´hi escala.
Amb tot aquest trui, la seva possible expropiació per part del Consell (aquesta pareix que de moment no es farà) i basant-se amb la llei 12/1998 del patrimoni historic de les Illes Balears, es van remetre directament al la Fede.
doncs bé, no hi volen escaladors. De fet ja han avisat a la Guardia Civil, que hi anirà fent visites.
Això no es per fer por i pareix que va de debó, ens han dit (o amenaçat) que s´hi troben qualqú el multaran. La broma serà de 600 euros!!!.
les obres de la façana principal ja han acabat, s´han llevat les bastides i els obrers de moment no hi son. Això es tentador, però pensau que tant tècnics del Consell, periodistes, curiosos, politics (avui dia 4-11-2011 hi ha una visita) aniran desfilant pel Castell i fins que no se sapi res més no es una bona idea deixar-s´hi veure.
S´intentarà fer desde el comitè alguna cosa, però la cosa està calenta.

Anirem informant...

3 comentaris:

  1. Quin desastre aquest pais i sobretot aquesta comunitat... sempre travant a nes esportistes, sempre posantli tot dificil...sempre menos quan s´han de fer sa foo perque algú es campió del mon.Bernat A

    ResponElimina
  2. M'agradaria sebre quin mal fan ets escaladors a n'es patrimoni si no toquen es castell per res. Vaja excusa més pardala.

    Això passa a nes Pais Basc per exemple i des pollo que se monta mos demanarien perdó fin i tot però com que aquí mos passen tots per damunt...

    Lamentable com tot lo que se fa aquí.

    ResponElimina
  3. De vergonya, ara a més dels propietaris també tenim en contra l'administració pública! No entenc com els pot agradar tant el fet de prohibir.

    ResponElimina