dilluns, 8 d’agost del 2011

Escalada romàntica

Una de les notícies mes fresques d´aquest estiu!, tenim nova zona i a mes està tenguent molt d´exit, es tracta de "CALA ROMÀNTICA". Aquest es el nom que li han posat els seus equipadors; Jaume Melis (descoberta per ell ja fa un temps) i Carlos Raimundo.  Encara que la zona no es troba a la mateixa cala, es fa l´accés per aquesta.
Ells dos s´han currat aquesta escola, junt després amb mes gent que s´hi a anat afegint "al fregao".
Amb 20-25 minuts d´aproximació es tracta d´un lloc vora la mar amb ombra a partir de l´horabaixa, la roca es la típica de la zona, marés, en general bastant compacte. L´estil de l´escalada es en general desplom i també hi ha algo de placa, les vies son de resistencia i bloc, els graus van desde el 5+ al 8a+ confirmat i encara pareix que queda roca lliure.
De moment hi ha tres sectors; Sa Cova des moro, Es "Gavinódromo" i Es cantó.
S´està bastant mes be del que caldria pensar debut a l´oratget de la mar i a mes l´ubicació fa que et puguis pegar un capfico en un "plis-plas", peró això si, heureu d´evitar el dies mes humits, ja que la roca se "soba" amb facilitat.
Vos deixam aquí un mapa general de l´ubicació, però si voleu mes informació de cròquis, com arribar-hi i demés, ho trobareu a:
http://www.foracorda.com/beta/nuevas_rutas_escalada

Adeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada