dissabte, 9 de juliol del 2011

El fenomen Esporles

El passat dia 30 de juny es va celebrar la ja popular competició de les festes de sant Pere a Esporles.
Dues coses es van poder destacar d´aquest event, l´afluència de participants, mes de cinquanta (desbordant l´organització) i en segon lloc, però primer en importància, l´entusiasme i el fanatisme dels mes menuts, realment fa goix!.
Però, que te aquest poble, que fa que es respiri escalada?  -recordem que un cas similar ja va passar amb Pollença-.
Gaudeix d´un entorn muntanyenc, on s´amagen un grup nombrós de mini-escoles (exceptuant es Verger) i també hi tenim "petits tresors" amb forma de grans pedres on fer-hi bloc, però que no basta per explicar "per se" aquesta febre que es viu en aquestes contrades.

El germen de tot això l´hauriem d´anar a cercar ja fa uns anys, l´ambient d´escalada, bon "rollo" que va crear un grup d´escaladors, tant del poble com forans, amics que es varen posar a equipar vies i obrir blocs i que mes tard amb l´impuls adicional d´un club (amb el major nombre de federats en escalada de les Illes Balears) amb el punt visionari d´alguns dels seus membres, el rocodrom, un entrenador que s´ho "curra", tot plegat pot esser explicarien aquest fenomen.
En definitiva, un camir a seguir...
Be, idó després d´aquesta xerrameca, aquí vos daixam les classificacions dels infantils i alevins:
Infantils
nines:
1er      Catalina Manzano
2on      Maria del mar Gonzalez
3er      Paula Vicenç
nins:
1er     Gerard Falcó
2on     Pau Rosselló
3er     Jaume Vicenç
Alevins
nines:
1er     Alba Mora
nins:
1er     Pau Vallespir
2on    Marc Falcó
3er     Neri Speroni

Nota: Volem donar l´enhorabona de tota la gent que, desinteressadament hi ha fet, fa i farà feina en aquests tipus d´esdeveniment. Sense ells no es podrien dur a terme moltes de petites coses que enriqueixen l´escalada.

Salut a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada