dimecres, 29 de juny del 2011

Posa una clau-anglesa a sa teva motxilla



Posa una clau-anglesa a sa teva motxilla

Això és un petit gest amb el qual podríeu col·laborar amb l’esport de l’escalada, quantes vegades heu anat a escalar i heu trobat una arandela molt fluixa, a punt de caure i que no basta per estrènyer-la amb la força dels dits!!!!
Moltes vegades si les vies tenen les cintes posades quan fa molt de vent, aquestes giren i acaben per tirar la xapa en terra. A mi m’ha passat, estar escalant una via en la qual el seguro que acab de xapar, just passat dos metres i abans d’arribar a l’altre veure com la cinta exprés ficada amb dins la xapa queia fins el segur de més abaix!!!!
També pot servir per llevar maillons que deixam per abandonar una via, i així deixar la paret molt més curiosa, i per llevar maillons de ferro ficats dins xapes d’acer inoxidable que fan que es deteriori una via que s’ha reequipat o equipat amb inox perquè aquesta duri molt de temps.
Aquesta és una recomanació que vos volen fer des del Comité de la federació, tateix una clau anglesa no pesa gens i així podreu ajudar a que les nostres instal·lacions tenguin una llarga durada!!!    

1 comentari:

  1. Bona idea!. Es podria definir com a feina de manteniment Fa uns mesos vaig presenciar un cas similar a Fraguel, encara cerquen es pern...

    ResponElimina